Doprajte si leňošenie bez výčitiek. Päť prípadov, kedy je naozaj dobré byť lenivým rodičomDoprajte si leňošenie bez výčitiek. Päť prípadov, kedy je naozaj dobré byť lenivým rodičom

Pred niekoľkými rokmi žala ohromný úspech kniha Toma Hodgkinsona Lenivý rodič. Aj keď ide sčasti o vydarený marketingový názov, na lenivosti rodičov predsa len niečo je. Sú situácie, kedy sa byť lenivým rodičom vyplatí. Dieťa má z toho oveľa väčší osoh pre vlastný rozvoj, než keď je človek prehnane starostlivý.


KVÍZ Poznáte autorov slávnych citátov?KVÍZ Poznáte autorov slávnych citátov?

Citáty, ktoré si prečítate v našom dnešnom kvíze, vám zrejme budú známe, viete však, kto ich vytvoril? Otestujte sa.

Zhoršuje dojčenie depresiu? Alebo ju dokonca spôsobuje?Zhoršuje dojčenie depresiu? Alebo ju dokonca spôsobuje?

„To sú hormóny, prestane kojiť a to prejde...“ Zvykne sa konštatovať pri zlom psychickom stave žien s bábätkami. Niektorí, vrátane zdravotníkov, dokonca celkom vážne hovoria o „laktačnej psychóze“, ktorá má mať negatívny vplyv na duševné zdravie matiek. V skutočnosti je to celkom inak.

Kliešte sú v máji najaktívnejšie, nezabudnite si po pobyte vonku skontrolovať pokožku. Jediný správny postup na ich vytiahnutie je TENTOKliešte sú v máji najaktívnejšie, nezabudnite si po pobyte vonku skontrolovať pokožku. Jediný správny postup na ich vytiahnutie je TENTO

Kliešte sú počas apríla a mája, kedy sa rozmnožujú, najaktívnejšie, preto je teraz najväčšia pravdepodobnosť, že si nejakého z prírody prinesiete sebou.




Ďalšie naše weby