Prijímačky na strednú školu. Prečo je dobré vyhnúť sa vetám typu „Ty predsa všetko zvládneš“ a čo od vás dieťa potrebuje počuť?Prijímačky na strednú školu. Prečo je dobré vyhnúť sa vetám typu „Ty predsa všetko zvládneš“ a čo od vás dieťa potrebuje počuť?

Na stredné školy sa hlási tento rok takmer 50-tisíc žiakov, najviac, zhruba 33-tisíc, chce ísť na gymnáziá. Nie každý sa však na vybranú školu dostane a tento fakt u mnohých vyvoláva z prijímacích skúšok stres. Je medzi nimi aj vaše dieťa? Ako mu pomôcť, čo potrebuje počuť, a naopak, ktorým vetám sa radšej vyhnite?


Bratislava sa dočkala hvezdárne! Konečne, teší sa kozmonaut Ivan BellaBratislava sa dočkala hvezdárne! Konečne, teší sa kozmonaut Ivan Bella

Na streche budovy Deutsche Schule Bratislava na Bárdošovej ulici otvorili v Bratislave hvezdáreň. Plniť má aj vzdelávaciu funkciu. Verejnosti by mala byť sprístupnená na jeseň tohto roka.

Malá Nina už chodí a nesmierne ju to teší. Dominika Cibulková sa podelila o prvé krôčky svojej dcéry, pozrite si roztomilé videoMalá Nina už chodí a nesmierne ju to teší. Dominika Cibulková sa podelila o prvé krôčky svojej dcéry, pozrite si roztomilé video

A je to tu! Dominika Cibulková sa teší z prvých krôčkov svojej Ninky. Dievčatku v marci minul rok a takto samé sa už smelo púšťa po vlastných!

Prečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známePrečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známe

Bol to nesmierne smutný prípad, keď vlani začiatkom leta vybrala mladá žena z kočíka dieťa, druhé držala za ruku a napriek plaču dcérky, prosbám a výzvam ostatných ľudí s nimi skočila do hlbokej priepasti. Všetci sa vtedy pýtali: Prečo? Čo ju dohnalo k takému strašnému činu?




Ďalšie naše weby