Malá Nina už chodí a nesmierne ju to teší. Dominika Cibulková sa podelila o prvé krôčky svojej dcéry, pozrite si roztomilé videoMalá Nina už chodí a nesmierne ju to teší. Dominika Cibulková sa podelila o prvé krôčky svojej dcéry, pozrite si roztomilé video

A je to tu! Dominika Cibulková sa teší z prvých krôčkov svojej Ninky. Dievčatku v marci minul rok a takto samé sa už smelo púšťa po vlastných!


Bozk pod rozkvitnutou čerešňou, preskakovanie vatry, príprava mastí. Poznáte mágiu našich predkov, spájanú s prvým májom?Bozk pod rozkvitnutou čerešňou, preskakovanie vatry, príprava mastí. Poznáte mágiu našich predkov, spájanú s prvým májom?

Už noc z 30. apríla na 1. mája je považovaná za magickú a určité čaro sa pripisuje aj prvému májovému dňu. Začína sa najkrajšie obdobie roka, máj, lásky čas a k tomu sa viažu aj dávne zvyky a tradície našich predkov, spájané s týmto dátumom. Poznáte ich?

Prečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známePrečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známe

Bol to nesmierne smutný prípad, keď vlani začiatkom leta vybrala mladá žena z kočíka dieťa, druhé držala za ruku a napriek plaču dcérky, prosbám a výzvam ostatných ľudí s nimi skočila do hlbokej priepasti. Všetci sa vtedy pýtali: Prečo? Čo ju dohnalo k takému strašnému činu?

Expresne rýchlo! Tento trik vám skráti žehlenie o polovicuExpresne rýchlo! Tento trik vám skráti žehlenie o polovicu

Trávite so žehličkou v ruke veľa času? Žehlenie vie byť niekedy naozaj zdĺhavé, aj tu však existuje malý trik, ako ho skrátiť o polovicu. Poznáte?




Ďalšie naše weby