VIDEO Pozor, rodí sa vám dieťa! Najvtipnejšie reakcie oteckov na pôrodnej sále

gb, 30. júna 2019 o 06:34

Hoci by sa pri pôrode mala pozornosť upriamovať na ženu, často ju na seba strhnú čerství oteckovia.

Partner s kvetinami. Ideálne zakončenie pôrodu. Takýto scenár ale často prepíše o poznanie menej romantická realita.

Foto: Shutterstock.com


Partnera chce mať dnes pri pôrode väčšina žien, sú oporou, upokoja, otrú čelo. Nie však vždy. Ako ukazuje zábavné video, reakcie oteckov na narodenie dieťaťa môžu byť naozaj rôzne. Niektorí si na seba naložili riadne sústo a namiesto pomoci partnerke sami potrebovali zásah zdravotníkov. Omdlieť pri narodení vlastného dieťaťa, na to sa bude určite v rodine z videa dlho spomínať. Zvlášť keď bol otecko nastávajúci lekár.

Aj ďalší otec zamestnal zdravotnícky personál. Pretože omdlieval, zdravotníci mu museli ovlažovať čelo a nakoniec ho uložiť do postele. Pozor, taký pôrod nie je ľahká záležitosť. Hlavne pre oteckov!

Inému tatkovi sa po štyroch dcérach konečne narodil syn. Bingo! Otecko kričal, ako keby jeho obľúbené futbalové družstvo strelilo gól. Snáď to dieťa príliš nevyľakal.

Teraz nie je čas dať si šlofíka, otecko. Zatiaľ čo partnerka ďalšieho tatka z videa práve rodí ich dieťa, on spí spokojne na podlahe. A keď sa konečne preberie, musia mu podať lavór na vracanie, pretože mu je zle. Tak to veru nie je tá pravá opora pri pôrode!

Áno, naozaj sa rodí dieťa a ešte k tomu vaše! Ďalší otecko síce nespôsobil personálu žiadne vrásky na čele, ale príchod potomka na svet ho poriadne vydesil. Chvíľami vyzeral, akoby ani neveril, že sa mu naozaj narodilo dieťa. A tak si radšej zakryl oči.

A čo na to rodiace ženy? Neverili vlastným očiam, koho to vlastne majú po svojom boku. Hlavne však, že všetko dobre dopadlo.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Tehotenstvo a pôrod - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >