Takto vyzerá prostá detská radosť zo života! Dokážeme sa ešte tešiť ako chlapček na tomto VIDEU?

Patricia Poprocká, 26. júna 2023 o 04:46

Vonia krajšie červený alebo žltý tulipán? Malému Hudsonovi, ktorý má Downov syndróm na tom nezáleží, teší sa už len z toho, že kvetinky sú, a že ich môže ovoniavať. A to nesmierne! Pozrite si VIDEO pravej detskej radosti!

S Downovým syndrómom sa narodí jedno dieťa zo 700. Ilustračné foto.

Foto: Shutterstock.com

Byť najlepší, najrýchlejší, najbohatší, najsilnejší sú síce méty, ktoré nás síce poháňajú vpred, oveľa dôležitejšie však je vedieť sa zastaviť a užívať krásu prítomnej chvíle. Že ste už možno zabudli, ako na to?

Vyberte sa na prechádzku s malými deťmi, a ak to nejde, tak aspoň na túto virtuálnu s malým Hudsonom, ktorý má Downov syndróm a ktorého momentky zachytávajú jeho rodičia na sociálnej sieti. Nedávno sa takto úprimne vytešoval z rozkvitnutého kvetinového záhonu v parku. Ťažko povedať, čo je krajšie – či tulipány alebo jeho rozžiarené očká, keď si tlieska od nadšenia. V každom prípade: Toto sú tie pravé krásy, ktoré nám svet ponúka.

„Byť najlepší, najsilnejší, najmúdrejší úspešný... Tieto veci neznamenajú šťastie, lásku ani láskavosť. Mať dieťa s Downovým syndrómom zmenilo môj spôsob, ako vnímam to, čo je „najlepšie“. Skutočnými hrdinami pre mňa sú tí, ktorí si nevšímajú, že ich deti nikdy nebudú najlepšie, ale ich objímajú, pretože za to stoja,“ skonštatovala aj Hudsonova mama Melanie v súvislosti s týmto milým videom.


Melanie so svojím synom na turistike.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Takto to robím ja - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >