Ukážkový pár šoubiznisu, ktorý sa teší z dvoch detí, dal nakuknúť do svojej postele

gb, 10. októbra 2023 o 06:45

Obľúbená herečka Monika Hilmerová oslávila 49. narodeniny a jej manžel, tanečník Jaro Bekr, pri tej príležitosti zverejnil krásne vyznanie doplnené o sériu fotografií z manželskej postele.

Jaro Bekr a Monika Hilmerová.

Foto: Peter Frolo

Monika Hilmerová a Jaro Bekr patria k stabilným párom slovenského šoubiznisu. Spolu vychovávajú dve deti, dcéru Zaru a mladšieho Leonarda, ktoré majú to šťastie, že môžu vyrastať v harmonickej rodine. „Ďakujem za každú jednu sekundu, ktorú môžem byť s tebou. Každú jednu sekundu sa presviedčam, že si mi tá najlepšia žena a tá najlepšia mama našim deťom. Obdivujem tvoje hodnoty, dobrotu, prácu...všetko na tebe. Ďakujem, že máme takéto rána... ďakujem za to, že sa spolu vieme toľko smiať... ďakujem, že sa môžem vedľa teba budiť... Ďakujem za teba. Mno, čím som starší, tým viac sú tie moje priania patetické a pripomínajú mi Hráme jubilantom,” vyznal sa Jaro Bekr z citov, ktoré voči svojej manželke prechováva. A ako správny džentlmen neprezradil jej vek: „Na tejto fotke je sto rokov. Samozrejme ja mám 75 - aj tak vyzerám a cítim sa občas, a moja milovaná žena má dnes 25.” K vyznaniu tanečník pripojil koláž fotografií z manželskej postele.



Monika Hilmerová dostala k svojim 49. narodeninám nádhernú kyticu od českých kolegov, v Prahe totiž nakrúca seriál z policajného prostredia Odznak Vysočina. „Chcem sa veľmi všetkým poďakovať, veľmi sa teším a cítim obrovskú vďaku za môj život, za rodinu, za priateľov, za moju prácu, za všetko. Ďakujem Bohu za zdravie, za mojich milovaných rodičov, ďakujem, že ste ma priviedli na svet, a za všetku vašu lásku a výchovu, ďakujem tebe, Jarko, muž môj najlepší na svete, že sa tak ľúbime a si mi takou oporou, ďakujem našim milovaným deťom, že k nám prišli a vniesli mi toľko zázrakov a najväčšej lásky, že ju neviem ani obsiahnuť slovami, ďakujem naozaj za všetkých, čo ľúbim,” poslala herečka slová vďaky. Svojim fanúšikom zaželala „len to najlepšie, zdravie, lásku a pokoj, úsmev v srdci a humor ako liek a silu.”



Jaro Bekr a Monika Hilmerová na tohtoročnej letnej dovolenke v Grécku.



S deťmi Leonardom a Zarou.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >