Neuveriteľné, ako už podrástla. Trojročná dcérka Moniky Bagárovej očaruje prekrásnym úsmevom

Gabriela Bachárová, 6. októbra 2023 o 06:15

Nie je to tak dávno, čo sa obľúbená česká speváčka Monika Bagárová rozišla s otcom svojej malej dcérky Rumie, avšak dnes už mladá mamička žiari spokojnosťou - a spolu s ňou aj jej malý poklad.

„Ja viem, že som to už povedala, napísala toľkokrát, ale chcem to povedať zas a znovu. Život dáva zmysel. Každý deň sa teším na jej úsmev, na to, čo nás spolu čaká, moje srdce sa smeje po jej boku. Tak veľmi si uvedomujem, že mať zdravé dieťa, zdravú rodinu, lásku je ten najcennejší dar. A ja ti, Pane Bože, za to všetko ďakujem,” vyznala sa Monika na sociálnych sieťach, kde najnovšie zavesila roztomilú fotografiu Rumie s úsmevom od ucha k uchu.

Tri rôčiky dievčatko oslávilo na začiatku júna a možno neviete, že netradičné meno dostalo podľa mamy svojho otca. Tým je zápasník v bojových športoch MMA Machmud Muradov. So svojou bývalou rodinou je však v minimálnom kontakte, pretože väčšinu času trávi vo svojom rodisku Tadžikistane. Šuškalo sa, že rodina nebola veľmi spolu ani v čase, keď speváčka a zápasník boli ešte oficiálne partnermi. Pár sa problémy pokúsil vyriešiť, po prvom rozchode urobil ešte jeden pokus, no nevydržalo to. Speváčka však za Machmudom Muradovom už nesmúti a je šťastná v náručí bohatého podnikateľa Leonarda Lekaja.

Pozrite sa, ako dievčatko Rumia za tri roky vyrástlo.



Speváčka sa so svojou malou dcérkou snaží tráviť čo najviac času, veľmi rady sú spolu medzi zvieratkami.











Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >