Vnučka herca Petra Sklára oslávila rok, takto sa celá rodina nechala „cvaknúť“ na spoločnú fotografiu

Gabriela Bachárová, 24. septembra 2023 o 06:15

Obľúbený herec Peter Sklár má dôvod na radosť, jeho vnučka Zoe oslávila jeden rok a rodina to i s priateľmi poriadne oslávila.

Peter Sklár s partnerkou Monikou Wagnerovou.

Foto: Ples v opere

Mamičkou malej Zoe je producentka. bývalá televízna moderátorka a niekdajšia hviezda vianočnej reklamy mobilného operátora Linda Wagnerová, nevlastná dcéra Petra Sklára, ktorý si srdcia televíznych divákov získal napríklad v seriáloch Mafstory, Horná Dolná alebo Panelák. Na oslave prvých narodenín dievčatka nemohol chýbať a otec malej Zoe ho zvečnil i na k spoločnej rodinnej fotografii z oslavy. Tá sa konala v Prüger-Wallnerovej záhrade v bratislavskom Starom Meste. „Bol to skoro tak náročný deň ako pred rokom. Ďakujem všetkým za blahoželania húseničke našej,” pripísala Linda Wagnerová k fotografii.



Peter Sklár žije už roky so svojou partnerkou Monikou, mamou Lindy Wagnerovej. Prešiel si náročným rozvodom s bývalou manželkou Annou, po ktorom mu v starostlivosti zostali dvaja dnes už dospelí synovia Michal a Matej. Takto sa s milovanou vnučkou vyfotografoval krátko pred minuloročnými Vianocami.



Linka Wagnerová je dobrá priateľka s herečkou Táňou Pauhofovou, ich dcérky sú takmer rovnako staré. „Tento náš mama gang. Je to super, keď zrazu nemusíš doma dieťaťu robiť animátorku a robí ju iné dieťa. A ešte lepšie, keď sa zrazu môžeš aj s niekým porozprávať (nie nebavíme sa o plienkach a kojení). Hlavne je dobre vedieť, že na tu celú zmenu a záťaž nie je človek sám a že aj ostatní ľudia to vnímajú podobne,” pochvaľuje si Linda Wagnerová. „Míla a Zojda sú normálne dvojčatá s inými mamami. Teatrálne princezné. Je sranda sledovať ich, ako sa napodobňujú a ťahajú dopredu. Som zvedavá, ktorá bude mať prvá pehy,” teší sa.



Peter Sklár s partnerkou Monikou Wagnerovou pri príležitosti svojich minuloročných narodenín.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >