Grilovať možno všeličo, pozor len na pripálenie.
Foto: shutterstock.comNetradičné marinády troch známych kuchárov, vhodné na gril i na panvicu
Grilovanie je pre mnohých neodmysliteľnou súčasťou letnej pohody. Grilovať možno všeličo – mäso, špekačky, slaninu i zeleninu. Ak obľubujete to prvé, sú tu pre vás tipy na marinády od troch známych mužov-kuchárov, ktoré mäsu dodajú netradičnú, no vynikajúcu príchuť.
Recept na víkend - ďalšie články
-
Máj, bryndze čas. Typický slovenský recept na bryndzovo-zemiakovú pochúťku z troch surovín
Dnešný recept je typický slovenský: Potrebujete naň tri, tiež typické slovenské, suroviny: Bryndzu, zemiaky a slaninku. Výsledok? Jedna veľká pochúťka! Urobte si s nami zapekané zemiaky plnené bryndzou.
-
Recept na víkend Tie úplne najjednoduchšie palacinky, ktoré sa netrhajú a nepotrebujete na ne ani vajíčko
Áno, aj také sa dajú robiť, a pomerne rýchlo. Najviac času zaberie pečenie samotné, ale s tým už treba pri palacinkách rátať. S cestom sa však príliš babrať netreba, je naozaj vskutku jednoduché.
-
Recept na víkend Púpavový med a sirup s originálnymi prísadami, ktoré im dodajú výnimočnú príchuť
Tráva je žltá, azda nikdy neplatí viac ako teraz, keď je plná kvitnúcich púpav. Tieto krásne kvietky možno využiť i v kuchyni – skúste z nich med či fantastický sirup. Do tradičných receptov možno pridať aj niečo navyše, uvidíte, čo to urobí s chuťou!
-
Recept na víkend Americké strapaté rezne – rýchly nedeľný obed. Nakrájaš, zamiešaš a pečieš
Žiadne pracné vyklepávanie mäsa ani obaľovanie v trojobale, naopak. Aj sviatočný nedeľný obed môže byť hotový raz-dva. Skúste rezne podľa tohto receptu: Nakrájaš, zamiešaš, pečieš.
-
Nie je praženica ako praženica. Tri recepty s fantáziou na tento „najjednoduchší“ kuchársky vývtor
Praženica sa vo všeobecnosti považuje za jedno z najjednoduchších jedál, ktoré zvládne aj kuchársky začiatočník. Nie je to však celkom tak, aj miešané vajíčka treba vedieť dobre pripraviť a navyše – nie je praženica ako praženica.
-
Jarné osvieženie s medvedím cesnakom. Recept na cestoviny, polievku a bylinkové maslo
Je vraj prvou rastlinou, ktorú zje medveď po prebudení zo zimného spánku, preto aj to meno. Medvedí cesnak patrí medzi prvé čerstvé bylinky, ktorú po zime možno v prírode zbierať. Má množstvo pozitívnych účinkov na zdravie a preto vám dnes prinášame tipy, ako ho v kuchyni spracovať.
-
Recept na víkend Tri rýchle teplé večere, vôbec nie fádne!
Rýchle, ľahké a chutné, čo viac si možno priať na večeru po rušnom dni? Vyberte si z našich troch receptov, ktoré ponúkajú nové kombinácie známych jedál.
-
Recepty
Veterníky s jogurtovým krémom a malinami
-
CESTOVANIE
Zasnežovanie? Lyžiarske strediská najnovšie už skladujú sneh celé leto pod dekou
-
SPRÁVY
Na Bradle si uctili pamiatku smrti Štefánika. Prišli stovky ľudí vrátane Fica a Pellegriniho, priebeh poznačili incidenty
-
ZDRAVIE
Zázrak v pôrodnici. Mamička s cystickou fibrózou porodila už druhé bábätko
-
TV Varecha
Šľahačková bublanina s rebarborou a jahodami (video)