Známy spevák dal nakuknúť do svojho súkromia. Takto u nich vyzerá jedno obyčajné ráno

Patricia Poprocká, 26. októbra 2023 o 06:19

„Sám, sám,“ opakuje malý Leo mame v kuchyni, keď mu nechce zveriť do rúk výrobu domáceho masla. Jeho staršia nevlastná sestra si zasa spokojne na televízore púšťa pesničku v rámci hodiny hudby. A otec to všetko zaznamenáva na mobil. Tak vyzerá obyčajné nedeľné ráno v rodine Roba Pappa, o ktoré sa spevák podelil na Instagrame.

Robo Papp s manželkou Veronikou tvoria šťastný pár.

Foto: archív Roba Pappa

Robo Papp je šťastný a vôbec sa tým netají. Na sociálnych sieťach sa otvorene delí o svoje názory a postrehy, bez štylizácie i obáv, či bude populárny alebo nie. V rozhovore pre ahojmama.sk pred časom priznal, že veľkú premenu v jeho živote spôsobil najmä jeho vzťah s terajšou manželkou Veronikou, s ktorou sa spoločne snažia žiť život podľa vlastných predstáv a hľadať jeho zmysel. S ňou vychováva malého Lea a udržiava blízky vzťah aj s dcérou Isabellou z prvého manželstva.

Takto vyzerá ich ráno.


„Môjmu životu nedominuje smútok, stres, cigarety a alkohol, lekári a lieky, mám krásny vzťah, mám sa rád a teším sa zo života. Začal som hovoriť, čo si myslím, aj keď sa to nehodí,“ vyznal sa nedávno na sociálnej sieti. Doplnil, že najväčšími učiteľmi v živote sú jeho dve deti a manželka. „Naučili ma viac ako ktokoľvek alebo čokoľvek ostatné v živote. Hlavne ma naučili, že nič nie je, ako sa plánuje a že sme tu na to, aby sme sa bavili!“

K tomu, aby sa ľudia nebáli byť sami sebou, vyzýva aj svojich sledovateľov. Povzbudzuje ich k otužovaniu, nekonvenčnému mysleniu a odvahe skúsiť niečo nové. „Moje nové ja je niekto úplne iný, ako moje staré ja. Dnes už viem, že človek sa môže zmeniť. A môže sa zmeniť celý od základov, výzorom, zmýšľaním, názormi, pocitmi, prístupom k životu. Môžeš byť kým chceš, začni kľudne aj dnes!“ napísal k tejto fotgrafii.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >