Už si svoj poklad nosí na hrudi. Spoznali by ste v tejto šťastnej mamičke slávnu zjazdárku?

ahojmama, 10. marca 2024 o 04:45

Žiari šťastím. Jedna z najlepších zjazdárok nedávnej doby Tina Weirather sa po skončení úspešnej kariéry vydala na novú dráhu, tentoraz rodičovskú. Koncom januára sa stala mamou a synčekom Liom sa pochválila na sociálnej sieti.

Majsterka sveta v Super G a olympijská bronzová medailistka v tej istej disciplíne svojho synčeka nosí. S nosičom sa ukázala aj na sociálnej sieti na prvej spoločnej fotografii s bábätkom. Kde inde, než v horách plných snehu. Milovníčku zimy nezaprela ani v komentári k fotografii: „Prvý sneh vôbec,“ napísala, mysliac tým pochopiteľne svojho syna.

Malý Lio sa narodil do rodiny s lyžiarskou tradíciou. Okrem jeho úspešnej mamy svojho času dobývali lyžiarske svahy aj jeho starí rodičia. Matka Tiny Weirather Hanni Wenzelová bola na prelome 70-tych a 80-tych rokov minulého storočia jednou z najlepších pretekárok na svete. Je dvojnásobnou olympijskou víťazkou a dvojnásobnou majsterkou sveta. V rokoch 1978 a 1980 získala veľký krištáľový glóbus za celkové víťazstvo. Aj Tinin otec, Rakúšan Harti Weirather bol v tom čase úspešným zjazdárom.



Tina ešte s bruškom, pred „záverečnými pretekmi“, ako to vtedy okomentovala.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >