Už sú traja! Ďalší hviezdny lyžiarsky pár sa teší z bábätka, takto sa o novinu podelili s verejnosťou

Patricia Poprocká, 1. marca 2024 o 05:55

Ešte vlani sa naháňala za víťazstvami po lyžiarskych kopcoch, dnes sa už hrdo prechádza s kočíkom. Francúzska lyžiarka Tessa Worley (34) sa pred pár dňami stala mamou a so svojím o 10 rokov starším partnerom, tiež úspešným lyžiarom Julianom Lizerauxom sa o šťastnú novinku podelili na sociálnej sieti.

Šťastní rodičia na prechádzke.

Foto: facebook T. Worley
Dvojnásobnej majsterke sveta v obrovskom slalome a Julienovi Lizerouxovi sa narodil chlapček, ktorému dali meno Tommy. Na Instagrame sa o príchod nového člena rodiny pochválili fotografiou z prechádzky s kočíkom. „Malé slniečko,“ okomentovala Tessa fotografiu.

K synovi jej blahoželali im viacerí známi lyžiari – napríklad Rakúšanky Ramona Siebenhofer a Eva-Maria Brem, Talianka Francesca Marsaglia, Švédka Frida Hansdotter či Nórka Nina Loeseth, tiež niekdajší nemecký slalomár Felix Neureuther či Francúz, niekdajší priateľ Mikaely Shiffrin Mathieu Faivre.

Tessa Worley a Julien Lizeroux oznámili očakávanie potomka v novembri. Už teraz mnohí špekulujú, či ho budú viesť k lyžovaniu, keďže obaja rodičia majú za sebou úspešnú lyžiarsku kariéru. Julien Lizeroux, ktorý ukončil svoju kariéru v roku 2021, sa zúčastnil 172 pretekov Svetového pohára a oslávil tri víťazstvá. Tessa Worley štartovala 255-krát a 16-krát zvíťazila. Spoločne získali deväť medailí na majstrovstvách sveta.

Tessa ešte s bruškom.










Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >