Pavol Habera zobral syna na „tour de hroby“: Z tohto domu by možno práve teraz vychádzali môj otec a dedo...

Gabriela Bachárová, 2. novembra 2023 o 06:15

Zatiaľ čo iné slovenské celebrity sa na sociálnych sieťach pochválili fotografiami svojich ratolestí v strašidelných halloweenskych kostýmoch, obľúbený spevák Pavol Habera (61) si uctil slovenskú tradíciu a vzal syna na hroby predkov.

Pavol Habera.

Foto: TV Markíza

Na svoje korene nezabúda a teraz ich ukázal aj synovi Paulovi Henrymu (13). Vznikla z toho milá momentka, ktorú spevák Pavol Habera zavesil na sociálne siete. „Tak som zobral juniora, aby sme s mojou mamkou absolvovali Tour de Hroby a aby som mu ukázal, kde žili jeho predkovia. Videl toho celkom dosť. A tak vznikla táto úplne obyčajná fotka. Ale nie je! Ak by sa dali zobraziť na jednom zábere rôzne časové obdobia, tak z toho domu za nami by možno práve vychádzal môj otec v mladom veku a za ním jeho otec, môj dedo. Toto je náš bývalý dom. Sme v Krnej, ďalšej dedinke na konci sveta, odkiaľ je môj rod. Dotýkame sa nohami tej istej zeme tak, ako sa jej dotýkali naši najbližší. A ešte k tomu všetci štyria nosíme rovnaké meno,” prepojil spevák minulosť a prítomnosť tak, ako to počas Pamiatky zosnulých robia tisíce z nás. Dedinka Krná sa nachádza v okrese Poltár v Banskobystrickom kraji, spevák sa narodil v Brezne.



Táto žena obdivovaného speváka a hudobníka vychovala.



S partnerkou, modelkou českého pôvodu Danielou Peštovou, ktorá v polovici októbra oslávila svoje 53. narodeniny.



Pavol Habera na Hrebienku vo Vysokých Tatrách. Fotografie zo Slovenska zverejňuje na sociálnych sieťach rád.



Hoci sa Pavol Habera v poslednom období prezentoval najmä ako sólový umelec, na skupinu Team, s ktorou v 80. rokoch minulého storočia vtrhol do hudobného sveta, nezabúda. Na budúci rok vyrazí s domovskou kapelou na turné a už teraz je nesvoj, ako to dopadne. Nervozitu zaháňa záhradníckymi prácami. „Otázky v hlave, či ešte niekoho zaujímame a podobné kraviny. Chápete? Po 2000 odohraných koncertoch! Áno, mám pochybnosti, vlastne celu svoju kariéru som v tomto dosť opatrný a radšej nemám veľké očakávania. Ale nervózny som, to priznávam. Aj tak to nakoniec nejako dopadne! A možno koniec bude zasa o kúsok neskôr. Radšej idem strihať brečtan,” napísal spevák k fotografii zo svojej záhrady, o ktorú sa rád a príkladne stará.



Okrem syna Paula Henryho má Pavol Habera s Danielou Peštovou ešte dcéru Ellu, ktorá v lete oslávila svoje 21. narodeniny. Daniela Peštová je aj mamou Yannicka, ktorý sa narodil z jej predchádzajúceho vzťahu s talianskym podnikateľom. Od jeho piatich rokov ho však vychovával Pavol Habera. On sám má z bývalého manželstva dcéru Zuzanu (37), ktorá ho už aj urobila šťastným dedkom.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >