„A bolo úplné ticho.“ Spevák Pavol Habera sa vrátil na miesto svojho detstva a zistil, že všetko je inak

Gabriela Bachárová, 26. septembra 2022 o 04:45

Obľúbený spevák Pavol Habera (60) sa rád vracia na miesta, kam chodieval, keď bol malý. A zisťuje, že svet nie je taký ako kedysi.

Pavol Habera zisťuje, že to, čo bolo kedysi veľké, je dnes až prekvapujúco malé.

Foto: TV Markíza

„Neviem, či sa to stáva aj vám, ale keď sa vraciam na niektoré miesta z môjho mladšieho obdobia, sú zrazu úplne iné, ako si ich pamätám. A je zvláštne, že vždy prekvapujúco malé,” obrátil sa spevák na svojich fanúšikov. Na sociálnych sieťach zverejnil fotografiu obyčajného dedinského futbalového ihriska, kde hrával ako dospievajúci chlapec. Vtedy sa mu ihrisko zdalo obrovské, dnes vidí realitu.

„Tento štadión má pre mňa veľmi zvláštnu príchuť. Je v dedinke, kde bývala moja stará mama - v Sirku. Hral som za túto dedinku futbal, keď som mal 15 - 16 rokov. Jasné, že načierno. Chodila na nás celá dedina, asi preto, že po nás hrali muži. Tribúna bola úplne plná a ja ako správny exibicionista som bol vo svojom živle. Veľmi sa mi páčilo, keď som dal gól a všetci začali kričať a tlieskať, ”spomína spevák.

Ako vraví, už vtedy ho zaujal obrovský hluk, ktorý vedia fanúšikovia urobiť: „Keď som sa teraz, po rokoch vrátil na toto miesto, zistil som, že ten obrovský štadión je vlastne také malé dedinské futbalové ihrisko s malou tribúnkou, na ktorú sa zmestilo maximálne 70 ľudí. A že hluk, ktorý dokážu urobiť ľudia, vyzerá úplne inak.”

Pavol Habera dostať veľkú chuť na ihrisko po rokoch znovu vybehnúť: „A aj som to urobil. A bolo úplné ticho…”



Pavlovi Haberovi sa v živote podarilo nielen stať sa jedným z najobľúbenejších spevákov na Slovensku aj v susednom Česku, ale úspechy zažíva aj v súkromnom živote. Už 21 rokov je spokojný v partnerstve s modelkou Danielou Peštovou (51), na fotografii sú na tohtoročnom filmovom festivale v Karlových Varoch. Majú spolu dcéru Ellu (20) a syna Paula Henryho (13). Spevák je tiež otcom Zuzany Koperniech (37), ktorá ho už urobila dvojnásobným dedkom.



Daniela Peštová so spoločným synom Paulom Henrym.



Daniela Peštová s dcérou Ellou.








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >