Zuzana Haasová sa teší z prvých krôčkov svojej Maríny. Takto roztomilo to malinkej ide

Patricia Poprocká, 25. septembra 2023 o 06:04

Jednoducho žiari šťastím. Po sklamaniach v láske, strate predčasne narodeného dieťaťa a následnom spontánnom potrate je moderátorka, herečka a speváčka Zuzana Haasová konečne šťastná. Radosti života užíva po boku svojho manžela Viliama Schowantza, s ktorým má dcérku Marínu. Tá nedávno oslávila prvé narodeniny a po svete skúša aj prvé krôčky.

Zuzana Haasová si prežila trpké chvíle, teraz je konečne šťastná.

Foto: Vlado Anjel

O štastné chvíle sa Zuzana Haasová delí na sociálnej sieti prostredníctvom fotografií a z každej sála prostá radosť. Naposledy sa podelila o momenty z prvých Maríniných krôčkov. „Prvé kroky sú vždy vzácne, slávnostné a ... ustráchané,” napísala k tejto fografii, kde ročná Marína v Žiline skúma steny budovy základnej umeleckej školy. Nuž, k umeniu má blízko, jej mama Zuzana Haasová sa pohybuje v šoubiznise, jej otec je zasa huslista.


Dcéra umelcov oslavovala narodeniny aj umelecky, napokon, ako inak? Takto jej hrali v kostole, kde ju súčasne aj krstili. Zuzana priznala, že pieseň Maríne hrával jej otec ešte v brušku a následne aj v inkubátore. Nemohla chýbať teda ani teraz pri tejto výnimočnej chvíli.



„Marína moja, nemožno mi ťa neľúbiť,“ takéto vyznanie venovala Zuzana Haasová dcérke šťastná mama pri jej prvých narodeninách. „Marína už rok si tu, som šťastná mama, milujem ťa, vždy tu som pre teba, žiadna obyčaj, rozosmievaš, budeš rozosmievaná... ďakujem ti za teba. Zelené oči, veľké oči, zlatisté mihalnice, malý malilinký noštek, krásna bradička, voňavé dievčatko, bacuľaté líčka, krásna pusinka, nádherné ušká, zlatisté vlasy, kde tu kudrlinka, na koho sa pozrie, na všetkých usmeje,“ napísala k tejto sérii fotiek. (Prezriete si ich kliknutím na šípku na boku obrázku.)



Zuzana má okrem Maríny aj 18-ročnú dcéru Romanu z prvého manželstva. Ani ročné dieťa jej teraz nie je prekážkou vo vystupovaní a sprevádzaní manžela po jeho vystúpeniach. Naposledy boli v Košiciach, kde si užili aj pekný výlet. S radostným úsmevom, samozrejme.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >