Zdedila vnučka Ivany Christovej krásu po babičke? Pozrite na ten kukuč

Gabriela Bachárová, 2. novembra 2022 o 04:18

Prvá novodobá miss Československa z roku 1989 sa vždy pýšila výnimočnou krásou, ktorú dostala do vienka aj jej dcéra Daniela. V rodine niekdajšej úspešnej modelky a dnes podnikateľky Ivany Christovej (52) však rastie krásavica už tretej generácie.

Ivana Christová je šťastnou babičkou.

Foto: Prima

Vnučka Ivany Christovej, malá Zoja oslávi vo februári krásne dva rôčiky. Oslavu narodenín bude mať spoločnú so svojou mamičkou Danielou Zajíček Christovou (28). Obe sa totiž narodili v ten istý deň. Zoja vyrastá v úplnej harmonickej rodine, čo jej mama ako malá nepoznala.

Daniela zdedila svoje exotické črty, ktoré ju robia mimoriadne atraktívnou, po svojom otcovi, ktorým je francúzsko-vietnamský režisér Daniel Ubaud. Nikdy ho však poriadne nepoznala, zostala jej po ňom len fotografia. Ivana Christová prežila s mužom dva búrlivé roky, avšak krátko po narodení dcéry sa pár rozišiel. Bývalá modelka a dnes podnikateľka o ňom dodnes nerada rozpráva, zverila sa však, že Daniel ju mal obrať o životné úspory.

Daniela si vzala za manžela Miloša Zajíčka, s ktorým predtým už dlho chodila. Prípravy na svadbu urýchlilo tehotenstvo. Zdá sa, že mladej mamičke sa podarilo prerušiť rodinné prekliatie, pretože svoju dcéru vychovávala sama aj mama Ivany Christovej. Celá rodina sa dnes teší zo svojho najmladšieho člena. Malá Zoja rastie do krásy a už na prvý pohľad pôsobí ako spokojné a roztomilé dieťa, veď pozrite na fotografie!



Celá rodina pohromade. Na návšteve Viedne.






Ivana Christová sa nechala počuť, že rodina je pre ňu najdôležitejšia.



Ivana Christová s mamou (uprostred).



Ivana Christová ako prvá novodobá miss Československa.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >