Výnimočná lyžovačka Veroniky Zuzulovej. Po 20 rokoch opäť s rodičmi, pozrite si krásne foto

pt, 26. januára 2023 o 04:11

Na lyžiach strávila detstvo, mladosť a inak tomu nie je ani teraz, keď má pred štyridsiatkou. Napriek tomu je tento čas pre Veroniku Zuzulovú výnimočný – po 20 rokoch sa jej opäť podarilo zalyžovať si s rodičmi, ktorí ju k tomuto športu i svetovým úspechom priviedli.

Veronika Zuzulová má za sebou úspešnú lyžiarsku kariéru, dnes je okrem iného aj televíznou expertkou a spolukomentátorkou aplského lyžovania.

Foto: TASR

O vzácny moment zo spoločnej lyžovačky s rodičmi sa niekdajšia úspešná slalomárka podelila aj na sociálnych sieťach. „Po 20 rokoch deň na lyžiach s mojimi rodičmi,“ stručne okomentovala fotografiu s otcom Timotejom a mamou Vierkou z francúzskych Álp. Veronika vo Francúzsku žije aj so štvorročným synom Julesom, ktorého má z manželstva s trénerom Romainom Velezom. Vzdialenosť však nie je prekážkou, rodina sa stretáva na viacerých spoločných akciách či dovolenkách, ako napríklad táto. Čo poviete, pristane im to?



Slávna dcéra s rodičmi, ale chýbať nemôže ani najmladší člen Jules, ktorého Veronika bráva na lyže veľmi často. Ide mu to veľmi dobre, napokon, športový talent má mať po kom.



Ešte pohľad do minulosti - toto snáď už ani nie je pravda.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >