Všetky deti Tomáša Plekanca spolu na fotografii. Exmanželka Lucka Vondráčková urobila krásne gesto

Gabriela Bachárová, 31. júla 2022 o 04:45

Hoci sa Lucie Vondráčková (42) a hokejista Tomáš Plekanec (39) rozviedli, speváčka všetko zlé prekonala a novej rodine exmanžela praje. „Láska je,“ komentovala fotografiu, na ktorej sa zišli ich dvaja synovia a syn a dcéra, ktoré má športovec s novou partnerkou, bývalou tenistkou Luciou Šafářovou (35).

Bývalý český hokejový reprezentant a víťazka tenisového FedCupu sa v máji dočkali druhého potomka. Do rodiny k dvojročnej Leontýnke pribudlo bábätko Oliver a deti, ktoré má športovec s Luciou Vondráčkovou, sa na nevlastného bračeka boli pozrieť.

Speváčka urobila krásne gesto a spoločnú fotografiu, ktorá pri tej príležitosti vznikla, zdieľala na svojom instagramovom profile. „Krásne ste to celé zvládli, chlapci moji. Som na vás pyšná. Láska je,” pridala k fotke milý komentár.

Dobré vzťahy s exmanželom sa snaží mať určite aj kvôli deťom. Rozvod nebol jednoduchý, exmanželia si neodpustili prestrelky v médiách. Nemohli sa tiež dohodnúť na majetkovom vyrovnaní. Dnes sa však zdá, že všetko zlé je zabudnuté. Aby všetky deti spolu dobre vychádzali, to si želá aj Tomáš Plekanec. „Dúfam, že táto partička zostane rovnakou partičkou nastálo,” nechal sa počuť.



Hrdý štvornásobný otec s Leontýnkou a Oliverom.



Tomáš Plekanec a Lucie Vondráčková sa rozviedli v lete pred dvomi rokmi. Minulý rok v septembri sa hokejista oženil druhýkrát. Slávnostnému svadobnému sľubu boli prítomní aj Plekancovi synovia z prvého manželstva.



Lucii Vondráčkovej nové vzťahy po rozvode veľmi nevychádzajú, no s exmanželom sa snaží vychádzať čo najlepšie.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >