Už ho učí prvým úderom. Tehotná tenistka Barbora Strýcová sa vybrala so synom na kurty a takto krásne to Vincentovi ide

Patricia Poprocká, 18. marca 2024 o 06:10

Čoskoro sa stane dvojnásobnou mamou, ale ani bruško nie je prekážkou, aby svojho synčeka zaúčala do tajov milovaného športu. Úspešná česká tenistka Barbora Strýcová sa na sociálnej sieti podelila o milé video na tenisových kurtoch so svojím dvaapolročným Vincentom.

Barbora Strýcová sa čoskoro stane dvojnásobnou mamou.

Foto: Profimedia

„Mám fakt radosť, že tenis Vincenta baví. Dožaduje sa ho sám, síce je asi často dosť motivovaný tím, že potom vždy dostane za odmenu nanuk, ale beriem to,“ napísala na svojom instagramovom profile.


Barbora Strýcová ešte vlani s tchajwanskou tenistkou Sie Šu-wej vyhrala štvorhu na slávnom Wimbledone, čo Češka označila za skvelý koniec svojej kariéry. Dnes sa venuje najmä rodine, ktorá sa čoskoro rozrastie, zatiaľ nevedno, či o chlapca alebo dievčatko.

Priznáva, že materstvo ju zmenilo. Pre eXtra.cz pred časom skoštatovala, že sa stále musí učiť niečomu novému. „Nie som trpezlivý človek, a musím byť. Predovšetkým, ja som taký plánovač, no s dieťaťom nejde nič podľa plánu, občas to dávam, občas nie,“ skonštatovala s úsmevom.

Vraví, že sa snaží dieťa vychovávať predovšetkým podľa vlastných inštinktov, nie podľa príručiek či rád okolia. Niekdajšia profesionálna tenistka žije so svojím partnerom Petrom Matějičkom.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >