Usmievavá okaňa. Otecko zverejnil po rozchode s Adrianou Sklenaříkovou fotku so spoločnou dcérkou Ninou

Gabriela Bachárová, 8. januára 2023 o 04:31

Hoci oznámili rozchod, rodičmi malej Niny (4) zostávajú aj naďalej. Modelka Adriana Sklenaříková (51) sa z Maroka, kde rodina spolu žila, nikam nesťahuje, a tak bude mať malá slečna mamu aj otca stále nablízku.

Keď sa pred štyrmi rokmi Nina narodila, žiarili rodičia šťastím. Po pár rokoch je ale všetko inak. Ani dieťa nedokázalo udržať modelku a podnikateľa Arama Ohaniana pohromade. Obaja však ubezpečujú, že sa rozchádzajú v dobrom a sú vďační za čas, ktorý mohli spolu prežiť. Zároveň zdôrazňujú, že zatiaľ nejde o rozvod, ale len o rozchod.

Zdá sa, že dobro dcéry je pre oboch stále na prvom mieste, ako to dokazuje aj najnovšia fotografia malej Niny, ktorú na sociálnych sieťach zverejnil jej otecko. Dievčatko sa na nej milo usmieva a znovu dokazuje, že čo sa týka podoby, otca naozaj nezaprie. Veď pozrite.



Adriana Sklenaříková a jej ešte stále manžel oznámili rozchod na prvý sviatok vianočný, pre fanúšikov to bolo ako blesk z jasného neba. „S ťažkým srdcom píšem týchto pár riadkov. Dvanásť nádherných rokov strávených spolu… Tešila som sa každý okamih. Nikdy som sa tak nenasmiala ako po tvojom boku. Náš príbeh bol krásny a ja som ho tak milovala… Dnes sme sa však rozhodli, že pôjdeme oddelene… Láska sa nikdy neskončí. Dal si mi ten najkrajší z pokladov… našu Ninu. Si a vždy budeš,” napísala modelka odkaz, ktorý je síce plný lásky k manželovi, no paradoxne oznamuje rozchod.

Adriana Sklenaříková si francúzsko-marockého podnikateľa arménskeho pôvodu vzala pred ôsmimi rokmi, tento rok v lete by oslávili deväť rokov manželstva. Pre modelku je to už druhé nepodarené manželstvo, jej prvým manžel bol bývalý francúzsky futbalista narodený v Novej Kaledónii Christian Karambeu. Partnerský zväzok s ním zostal bezdetným.

Naplniť materské šťastie sa rodáčke z Brezna podarilo až v druhom manželstve, hoci to nebolo vôbec jednoduché a modelke sa dlho nedarilo otehotnieť. Napokon však vyšlo umelé oplodnenie. Nina sa narodila v polovici augusta 2018.



Modelka si dlho kariéru budovala v Paríži, preslávila sa najmä reklamou na ikonickú podprsenku Wonderbra, no neskôr žila s manželom v Maroku, kde Aram Ohanian podniká. Svoj domov našli v luxusnom hoteli Palaise Ronsard, ktorý postavili v púšti neďaleko starobylého marockého mesta Marakéš. Spoločný život je však už minulosť.



Aram Ohanian má z predošlého partnerstva syna Mathieua, malej Ninke tak pomáha objavovať svet aj veľký brat. Fotografia z doby, keď sa ešte otec a mama milovali.








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >