Trip Katky Koščovej a jej rodiny naprieč Európou. Čo ju zatiaľ trápi vo Francúzsku najviac?

pt, 4. augusta 2022 o 04:04

Najprv kempovanie pod hviezdami, teraz trip naprieč Európou. Speváčka Katka Koščová v lete doma s deťmi nesedí, naopak

Pred rokom si vyskúšali cestovanie v karavane, a ako speváčka priznala, nebolo to vždy len harmonické. Deti pišťali, že sú unavené, hladné, chcú sa kúpať najlepšou zábavou pre ne bolo, keď sa ovlažovali vodou z hadice na rozpálenom benátskom parkovisku. „Som vďačná za môjho muža, ktorý to celé odšoféroval, ktorý sa pri niekoľkých scénkach neotočil na päte a neušiel pod novým menom na druhý koniec planéty,“ smiala sa vtedy. Dnes sú už ale deti zas o rok staršie – Adam má deväť a pol roka, Anička štyri a pol, a tak sa Katka Koščová s manželom Michalom Pivovarom vydali na ďalšie potulky.

Prvá zastávka bola Bergamo v Taliansku, ktorý Katka označila za začiatok ich „Európskeho tripu“. „Veríme, že o pár týždňov skončí šťastlivo v Kukovej,“ skonštatovala optimisticky.


Nasledovalo horské mestečko Annecy vo Francúzsku blízko hraníc so Švajčiarskom a Talianskom. Bolo krásne aj tu, napokon, pozrite si fotografie (viac uvidíte, ak kliknete na šípku na boku obrázku). Aj keď, s deťmi je vždy čo riešiť. Tentoraz je to strava. „Celkovo deckám viac chutí v Taliansku. Vo Francúzsku si vedia dať len sladké pečivo,“ vraví Katka. Berie to však s nadhľadom: „Sme si povedali, že nebudeme hádzať sviniam perly predsa a ešte aj ušetríme. Naštopeme ich croissantmi do bezvedomia!“


A ďalej? Hor sa na Paríž!

O zážitky z hlavného mesta sa zatiaľ speváčka nepodelila, takto dobre však bolo pred týmto výletom v prírode. „Adamko mi práve povedal, že Losiny sú preňho také super ako Vianoce, že sa na ne teší celý rok. A my s ním. Najlepšia dovolenka s najlepšími ľuďmi. 31 nás bolo túto sezónu,“ komentovala tieto fotografie. (Viac snímok uvidíte, ak kliknete na šípu na boku obrázku.)


Katka so svojím manželom.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >