Tina sa pochválila fotkami s dcérou Aničkou. Je z nej veľká kráska, celá mama a „prvá dáma slovenského rapu“

Patricia Poprocká, 3. novembra 2023 o 06:11

Bolo to nedávno, čo na sociálnych sieťach speváčka Tina opisovala svoje príbehy z výchovy svojej dcéry, ako zvláda jej emočné výbuchy či pohotové odpovede, keď sa jej niečo pokúša vyčítať. Dnes je z mamy a dcéry zohratá dvojica, Anička má už osem rokov a Tina priznala, že jej radí dokonca aj v hudbe či výbere oblečenia.

Speváčka Tina je mamou dvoch detí, Lea a Aničky.

Foto: Peter Frolo

Na Instagrame sa Tina pochválila spoločnou fotkou, na ktorej je s dcérou LillyAnnou. Príbuzenstvo naozaj nezaprú, z Aničky, ako ju volá, je speváčkina verná kópia, pozrite sami. (Viac obrázkov uvidíte, ak kliknete na šípku na boku obrázku.)


Tina má Aničku s raperom Separom, s ktorým sa už rozišla. Pre týždenník Život v lete priznala, že jej dcéra má veľký umelecký cit. „Pohybuje sa v umeleckej rovine na hranici absolútne všetkého. Celé jej vnímanie sveta v rámci farieb, tvarov, štruktúry aj hudby je pre mňa osobne také fascinujúce, že jediné, čo robím, je to, že do jej sveta nijako nevstupujem, len ho z diaľky skúmam, študujem, pozorujem a učím sa.“

Dokonca mame radí aj v hudbe, ktorá pieseň môže byť úspešná a ktorá naopak. „Vždy mi presne povie: Mami, toto bude hit! Alebo mi povie: Toto ani nedávaj von. A zistila som, že na ňu musím dať. A nielen v hudbe. Má cit na všetko.“

Okrem Aničky má Tina aj staršieho syna Lea, ktorého má s futbalistom Richardom Lásikom. Priznáva, že ako matka sa svoje deti nesnaží prerábať, skôr viesť a podporovať vo vlastnom rozvoji. „Ja ako mama som tam pre deti hlavne na to, aby som ich udržala pri živote. Myslím to tak, aby si neublížili, a ony sú tam na to, aby sa realizovali,” povedala pre Život.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >