Tie vlasy! Dcérka Adriany Sklenaříkovej tancuje v milom videu z dovolenky

Gabriela Bachárová, 7. augusta 2022 o 05:00

Modelka Adriana Sklenaříková (50) neukazuje svoju dcérku často. Občas však urobí výnimku a svojich fanúšikov na sociálnych sieťach poteší pohľadom na roztomilú Ninu, ktorá už čoskoro oslávi štyri roky.

Adriana Sklenaříková je šťastnou matkou.

Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Najnovšie modelka zverejnila milé video z dovolenky, ktorú rodina trávi v známom letovisku, za miesto letného oddychu si vybrali španielsky ostrov Ibiza v Stredozemnom mori. Dievčatko v uvoľnenom videu tancuje na príjemnú letnú pieseň od portorikánskeho speváka Bada Bunnyho s názvom Yo No Soy Celoso. „Moja láska Nina miluje túto pesničku,” vraví modelka.

Ninka vo videu pohadzuje svojimi nádhernými čiernymi vlasmi, ktoré zdedila po svojom otcovi, podnikateľovi arménskeho pôvodu Aramovi Ohanianovi (53). Na chvíľku možno vidieť aj do tváre dievčatka a aj tento krátky záber dokazuje, že po otcovi nezdedila iba vlasy.

Adriana Sklenaříková je ako matka veľmi šťastná a v rozhovoroch, ktoré poskytuje, sa netají tým, že narodenie dcéry bolo tou najkrajšou a najdôležitejšou udalosťou jej života. Materstvo najskôr kvôli kariére odkladala a keď už dieťa chcela, dlho to nešlo. Má za sebou nechcené potraty i neúspešné umelé oplodnenia.

Po nich zvažovala aj adopciu, avšak zasiahol šťastný osud a posledné umelé oplodnenie bolo úspešné. Modelku postihlo na začiatku tehotenstva krvácanie, bála sa, že o dieťa príde, ale všetko dobre dopadlo, a tak malá Nina už o desať dní oslávi svoje štvrté narodeniny. Na svet prišla v monackej Nemocnici princeznej Grace.

Pozrite si roztomilé video.



Modelka si dlho kariéru budovala v Paríži, preslávila sa najmä reklamou na ikonickú podprsenku Wonderbra, no v súčasnosti žije s rodinou v Maroku, kde jej manžel podniká. Spolu tam vlastnia i nádherný hotel, ktorý vyzerá skôr ako zámok. Postavili ho v púšti neďaleko starobylého marockého mesta Marakéš. Práve v luxusnom hoteli vznikli aj nasledujúce fotografie, ktoré dokazujú, že modelka i v päťdesiatke vyzerá výborne.







Ninka s otcom pred necelými dvomi rokmi. Podoba sa naozaj nezaprie.








Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >