Táňa Pauhofová krátko pred pôrodom. S veľkým bruškom žiarila na premiére filmu

Gabriela Bachárová, 17. septembra 2022 o 12:18

Obľúbená herečka Táňa Pauhofová (39) svoje tehotenstvo spočiatku tajila, na jeho konci však bruško vystavuje hrdo.

Herečka vo vysokom štádiu tehotenstva sa spolu so svojím manželom, hudobným skladateľom a producentom Jonatánom Pastirčákom (29) objavila na premiére filmu Obeť režiséra Michala Blaška. „Ešte sme stihli,” vydýchla si Táňa Pauhofová. Napriek nepohodliu, ktoré záver tehotenstva prináša, si umelecké dielo užila. „Dôležitý, výborný film,” komentovala drámu, ktorý rozpráva príbeh Ukrajinky žijúcej v českom malomeste.

Keď sa na pár dní vráti do rodnej krajiny, jej syna Igora zbijú a čaká na operáciu. Hlavnými podozrivými zo zdanlivo bezdôvodného útoku sú miestni Rómovia. Mama sa rozhodne za syna bojovať a mobilizuje celú komunitu. Keď však začína nenávisť voči Rómom rásť, syn Igor sa rozhodne svojej matke Irine povedať, čo sa v osudnú noc skutočne stalo...

Herečka na premiére filmu žiarila vo svetloružových dlhších šatách so stojačikom. Na sebe mala aj pohodlné biele tenisky a béžový kabát. Jej outfit by však nebol dokonalý bez očarujúceho úsmevu. Táňa Pauhofová vyzerala šťastne, určite k tomu prispela aj prítomnosť partnera Jonátana, ktorého si za manžela vzala minulý rok. Desaťročný vekový rozdiel im zjavne neprekáža a tvoria spokojný pár. Veď pozrite!



Herečka si v tehotenstve dopriala aj umelecké fotografovanie. Spomienky raz budú nad zlato.



Táňa Pauhofová hrá hlavnú rolu v seriáli Výnimočná Nicol, v ktorom ako nadpriemerne inteligentná upratovačka pomáha policajtom riešiť kriminálne prípady. Pri nakrúcaní sa stretla s hereckou legendou Zuzanou Krónerovou, ktorá si zahrá mamu hlavnej postavy.



Bratislavská rodáčka Táňa Pauhofová je oceňovanou slovenskou herečkou. Už ako desaťročná účinkovala v televíznom seriáli Škriatok a v prvom ročníku Vysokej školy múzických umení dostala rolu vo filme režiséra Juraja Nvotu Kruté radosti. Hneď na začiatku svojej kariéry sa presadila v Česku, kde sa vďaka perfektne zvládnutej češtine dostala do viacerých filmových či seriálových projektov.

Hrala hlavnú rolu v známej rozprávke Čert ví proč, ďalej sa objavila vo filmoch Kousek nebe či Indián a sestřička. Na Slovensku ju diváci poznajú zo seriálov Ordinácia v ružovej záhrade či Milenky. Hrala vo filmoch Jánošík - pravdivá história, Čerešňový chlapec či Všetko alebo nič. Je stálou členkou činohry Slovenského národného divadla, kde si zahrala viaceré významné postavy.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >