Otec Nely Pociskovej zamlada? Hotový Brad Pitt, pochválila sa hrdá dcéra

Gabriela Bachárová, 19. októbra 2022 o 04:02

Svoju krásu nezdedila obľúbená speváčka a herečka Nela Pocisková len po mame, ale aj jej otec bol zamlada veľký fešák. S veselou fotografiou z detstva, na ktorej sa usmievajú malá Nela a traja muži jej života, sa úspešná umelkyňa pochválila na sociálnych sieťach.

Nela Pocisková účinkuje v televíznom seriáli TV Joj Nemocnica, kde v rámci deja ukázala svoje fotografie z detstva. A keďže jej priniesli pekné spomienky na časy dávno minulé, sprostredkovala ich aj svojim fanúšikom. „Ja ako malý smejo, s mužmi môjho života,” pripísala k veselej fotografii, na ktorej je spolu so svojím otcom, bratom aj dedkom. Ako upozornila, jej otec vyzeral veľmi dobre, ako hotový Brad Pitt. Z jeho malého dievčatka je dnes úspešná žena a mama dvoch detí, ktoré robia radosť nielen rodičom, ale aj prarodičom. Dedko na štvorročnú vnučku Lianu a šesťročného vnuka Hektora nedá dopustiť.



Nela Pocisková má s otcom Milanom veľmi dobrý vzťah. Minulý rok zverejnila pri príležitosti dňa otcov milú fotku, ku ktorej pripísala: „Venované tomu najdôležitejšiemu mužovi môjho života.”



Herečka a speváčka patrí k známym ľuďom, ktorí strážia súkromie svojich detí. Fotografie, ktoré zverejňuje na sociálnych sieťach, sú vždy aranžované tak, aby Liane a Hektorovi nebolo celkom vidieť do tváre. I tak poznať, že z dcérky rastie malá veľká krásavica.



Syn Hektor si s mamou užíval letné dni.



Nela Pocisková vychováva deti s partnerom, ktorým je herec, moderátor a operný spevák Filip Tůma (44).



Herečka v seriáli Nemocnica.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >