Mária Čírová sa už nevie dočkať bábätka: Ja sa asi zblaaaznim, ako veľmi sa na teba teším!!!!!

Patricia Poprocká, 3. mája 2020 o 04:27

Keď Mária Čírová poskytla v marci rozhovor pre AhojMama, pohlavie svojho tretieho dieťatka ešte nepoznala. Bolo to tesne pred vypuknutím pandémie a nik netušil, že k lekárovi sa tak skoro ani nedostane. Ako vravela, každé z jej predchádzajúcich tehotenstiev bolo iné, no toto získa naozaj prívlastok „výnimočné“.

Mária Čírová má termín pôrodu v auguste.

Foto: archív Márie Čírovej

Keď čakala pred desiatimi rokmi syna Huga, bolo jej veľmi zle, no našla si čas aj na písanie tehotenského denníka. Pri sedemročnej dcérke Zoe jej už síce bolo lepšie, no zápisky si neviedla. Teraz má aj čas, aj denník, len zas niet príliš čo doň. „Ja si tak skromne myslím, že tento DENNÍK bude zo všetkých troch mojich tehotenstiev NAJPÚTAVEJŠÍ!!!... Piaty mesiac – žiadna návšteva u lekára, šiesty mesiac – žiadna návšteva u lekára.. a tak si ideme, neviem či až do konca to bude takto vyzerať, ale viem, že to SPOLU ZVLÁDNEME MILÁČIK MÔJ MALÝ!,“ smiala sa speváčka na Instagrame.

Knihu Môj tehotenský denník, deväť mesiacov spomienok, ktorý si speváčka momentálne vedie, ste mohli vyhrať aj v súťaži nášho portálu AhojMama a Mária Čírová doň piatim výhercom vpísala aj venovanie. Aj keď sú v čase korony obmedzené návštevy u lekára, Mária Čírová nezúfa, verí a prihovára sa dieťatku. „Milujeme ťa všetci už teraz najviac na svete, určite to v tom brušku cítiš!!!! Len ma pekne kopkaj každý deň ako to robíš a všetko bude v poriadku!“

Termín pôrodu má v auguste. Ako prezradila v rozhovore, rada by porodila prirodzene a strávila s bábätkom prvé hodiny v neprerušovanom kontakte koža na kožu.

Na nového člena sa teší celá Máriina rodina. Ako Mária prezradila na Instagrame, Zoe sa nadšene chystá na úlohu veľkej sestry. „Zakaždým mi pripomína, že mami neboj, keď sa bábätko narodí, budem sa o neho tak starať, že ty nebudeš musieť nič robiť, iba ho už poroď.“ Vždy, keď niečo pripravuje, naposledy to boli náramky, myslí aj na najmenšieho súrodenca.

Nezaostáva ani samotná Mária. „Ja sa asi zblaaaznim ako veľmi sa na Teba teším!!!!!!! Vďaka Bože za tento DAR NEBIES!!!!,“ napísala k tejto fotografii.

Čas do pôrodu vypĺňa užitočne – varí, pečie vlastné rožky, chlieb, a keď treba, aj upratuje s dcérou terasu.



Lekárske umenie ako skladanie sádry z Hugovej ruky ale radšej nechala na manžela.

Občas k nim zavíta aj takáto roztomilá návšteva.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >