Kto pôjde zadarmo do Familyparku? Vyžrebovali sme výhercov súťaže so Slovak Lines

pt, gb, 1. júla 2019 o 08:39

Verejná doprava je ekologickejšia a dosť výrazne sa za posledné roky zlepšila, taký je odkaz väčšiny čitateľov, ktorí sa zapojili do súťaže o lístky do Familyparku pri St. Margarethen v Rakúsku. Z veľkého počtu záujemcov sme vyžrebovali výhercov vstupeniek a bezplatnej prepravy autobusom z Bratislavy špeciálnou letnou linkou Slovak Lines.

Na svoje si prídu milovníci adrenalínu ale aj gastronómie či artistov.

Foto: Familypark

Prvú cenu, teda štyri lístky na autobus a štyri vstupenky do Familyparku získava Dáša Kováčová z Bratislavy. Ako napísala, verejnú dopravu využíva denne. „Je ekologickejšia, lacnejšia, rýchlejšia a niekedy jednoduchšia, pretože nie je problém s parkovaním“.

Dve vstupenky do Familyparku a dva lístky na autobus vyhráva Tomáš Sládek zo Starej Turej. Verejnú dopravu tiež využíva rád a často. „V poslednej dobe som absolvoval výlet do Berlína, kde som využil všetky možné spôsoby verejnej dopravy. Od vlaku, autobusu až po lietadlo. Na spiatočnú cestu som využil vlak. Bola to nesmierne zážitková ceste s neskutočnými výhľadmi a zážitkami, ktoré vie ponúknuť len vlak a autobus. Pritom si užívate pohodlie,“ podelil sa o zážitky. Ako však dodal, čím bližšie domov, tým boli vlaky pomalšie a špinavšie. „Verejná doprava nesklamala, nemeškala moc, cena bola prijateľná a zážitok úžasný, ale stále máme čo dobiehať v porovnaní so západom. Teraz už plánujem podobnú cestu do Nórska,“ uzavrel.

Tretiu cenu, a to dva bezplatné lístky autobusom na Neusiedler See aj s bezplatnou prepravou bicyklov posielame Helene Farkašovej z Pezinka. Pri tomto jazere je množstvo cyklotrás, dá sa tam voziť na loďkách či relaxovať na pláži.

Lístky zašleme po technickej úprave elektronicky. Hlavný partner súťaže Slovak Lines upozorňuje, že nie je potrebné ich tlačiť, zákazníci môžu využiť svoje smartfóny.

Familypark je zábavný park neďaleko Neziderského jazera (Neusiedler See) v Rakúsku. Ponúka rôzne atrakcie – balónový kolotoč, rozprávkový les vystúpenie artistov. V tomto roku je tu novinka – Pirátsky chodník či loď, ktorá sa hýbe zľava doprava a súčasne sa točí okolo vlastnej osi.

Z Bratislavy počas letných prázdnin až do polovice septembra premáva do Familyparku autobus. A to každú sobotu a nedeľu o pol deviatej ráno z Autobusovej stanice v Bratislave. Naspäť sa vyráža o štvrtej popoludní.

Spiatočný lístok do Familyparku so zvýhodneným vstupným stojí pre dospelého 33 eur. Bez vstupenky 15 eur. Ceny sú pre všetkých, vrátane detí nad dva roky. Deti do dvoch rokov majú vstup do Familyparku zadarmo, cesta autobusom ich vyjde na 10 eur.

Podrobnejšie informácie o letnej linke Slovak Lines do Familyparku nájdete na tomto linku Slovak Lines.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Voľný čas - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >