Jogurt na tvári, rukách i na podlahe... Zuzana Rehák Štefečeková má v synovi skvelého pomocníka v kuchyni

pt, 13. januára 2021 o 04:27

Pozná to snáď každá mama a strelkyňa Zuzana Rehák Štefečeková nie je výnimkou. Jej mladší syn Noah má rok a štvrť a najzaujímavejšou herňou je preňho mamina kuchyňa. Preskúmať obsah šuflíkov aj chladničky, to už hej! Ako to potom vyzerá, sa Zuzana podelila na fotografiách na sociálnej sieti.

„Myslím, že slová nie sú potrebné. Milujem ich, ale niekedy je veľmi únavné ostať s nimi doma,“ okomentovala fotografie. (Pozrieť si ich môžete, ak kliknete na šípku na boku fotografie.)

Sú naozaj roztomilé, najmä ak sa dívate na obrázok a nie na vlastnú kuchyňu. Ale ak sa práve niekam nenáhlite, tak sa na tom dokážete zasmiať aj vo vlastnom byte na vlastnom dieťati, rovnako ako Zuzana. Ďalšie snímky zachytávajú aj Zuzaninho staršieho syna Nathana a bratia si na nich skvele rozumejú.

Ako naša olypmijská medailistka prezradila, o veselé chvíľky so synmi nie je núdza ani mimo domova. Ako napríklad ešte začiatkom novembra v obchodnom dome. „V živote je veľa krásnych výziev, ako nákup s týmito dvoma. Ale nakoniec sme mali krásny spoločný čas a kopu zábavy nielen pre nás, ale aj pre niektorých nakupujúcich,“ zhodnotila. Ako si s chlapcami poradila, vidno na obrázku.

Aj keď má Noah už viac než rok, v nosiči na maminej hrudi si stále rád pospí. Napríklad takto na jeseň cestou z tréningu. Zuzana má tak dodatočný trénig, s 12-kilogramovou záťažou.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >