„Hľadá sa dievčatko s ružovou čapičkou.“ Roztržitý otec zabudol dieťa vo vlaku, zasahovali policajti

gb, 3. novembra 2022 o 04:35

Chvíle hrôzy prežil zábudlivý otec, ktorý nechal svoju štvorročnú dcérku nechtiac vo vlaku. Všetko však dobre dopadlo a policajti z Dunajskej Stredy mu nakoniec škôlkarku v poriadku doviezli.

Cestovanie vlakom prináša rôzne zážitky. Na fotografii asi všetkým dobre známa bratislavská Hlavná stanica.

Foto: Pravda, Ivan Majerský

V utorok večer cestoval otec s malou dcérou vlakom, ktorý smeroval z Bratislavy na Dunajskú Stredu, informovala polícia. V obci Miloslavov, okres Senec, muž z vlaku vystúpil, no to najdôležitejšie v dopravnom prostriedku nechal. Až po vystúpení si s hrôzou uvedomil, že jeho malá dcérka zostala vo vlaku. Zalarmoval políciu, ktorá okamžite začala so záchranou akciou. Hľadalo sa dievčatko s ružovou čapičkou.

„Polícia intenzívne komunikovala s pracovníkmi železnice, ktorí malú slečnu vo vlaku našli a sprevádzali ju až do železničnej stanice Orechová Potôň. Tam si dievčatko prevzala výhybkárka, ktorá ju usadila vo svojej kancelárií a až do príchodu policajnej hliadky jej robila spoločnosť,” popísala polícia na sociálnych sieťach.

Policajti malú cestovateľku posadili do svojho služobného auta a previezli až do obce Miloslavov, kde sa opäť, po viac ako hodine, stretla so svojím otcom. „Kuriózny prípad Ružovej čiapočky sa našťastie skončil šťastne. Upozorňujeme ale rodičov a ostatných, ktorí cestujú s malými deťmi, aby ich mali neustále pod dohľadom a aby sa riadne uistili, že počet detí pri nastupovaní sedí s počtom detí pri vystupovaní,” doplnila vtipne polícia.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Dieťa 1 — 6 - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >