FOTO Tenistka Lucie Šafářová krátko pred pôrodom. Hokejista Tomáš Plekanec sa už teší na bábätko

Gabriela Bachárová, 29. novembra 2019 o 05:08

Už zakrátko, v polovici decembra, by sa mal narodiť prvý spoločný potomok českému hokejistovi Tomášovi Plekancovi (37) a jeho partnerke, bývalej českej tenistke Lucii Šafářovej (32). Hoci je športovec stále ženatý so speváčkou Luciou Vondráčkovou, svojho ďalšieho, v poradí už tretieho dieťaťa sa nevie dočkať.

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová čakajú prvého potomka.

Foto: Facebook Lucie Šafářovej


Športový pár pohlavie pred verejnosťou netajil a prezradil, že sa im narodí dcérka. Práve po nej obaja veľmi túžili. „Nie každý deň tehotenstva je jednoduchý, ale každý deň ma približuje viac k tebe," vyznala sa tenistka Lucie Šafářová na sociálnych sieťach. Krátko pred pôrodom má už pôvabná nastávajúca mamička poriadne veľké bruško. V obtiahnutom sivom svetre jej to mimoriadne svedčí, čo poviete?



Hoci Lucie Šafářová už tenis vrcholovo nehrá, okolo športu sa pohybuje stále. „Kto sa teší na budúcu olympiádu v Tokiu? Ja si prvýkrát vyskúšam iba rolu fanúšika a teším sa na atmosféru olympijského festivalu v Brne," napísala k fotografii na svojom instagramovom účte.



Lucie Šafářová sa spolu s herečkou slovenského pôvodu Andreou Kerestešovou a českou herečkou Berenikou Kohoutovou stali tvárami českého spoločenského magazínu, ktorý vychádza ako príloha denníka Mladá fronta Dnes.



„Je lepšie byť šťastná v legínach ako smutná v rifliach," myslí si Lucie Šafářová a ako dôkaz vyvesila na Instagram svoju šťastnú fotografiu. Ako vidieť, tehotenstvo si veľmi užíva.



Hokejista Tomáš Plekanec (na foto druhý sprava), ktorý sa preslávil v americko-kanadskej lige NHL, sa už na ďalšieho potomka veľmi teší. Ako sa vyjadril pre hokejový server NHL.com: „Je to vzrušujúci čas. Znovu tým prechádzať, v živote nie je nič lepšieho, ako mať novorodenca." Ako dodal, „veľmi sa už těším na to, až sa zasa nevyspím, až budem meniť plienky a na všetky tie úžasné veci, ktoré s tým súvisia."



Lucie Šafářová s Tomášom Plekancom. Pre bývalú tenistku pôjde o materskú premiéru, z Tomáša Plekanca bude už trojnásobný otecko. Z manželstva s Luciou Vondráčkovou už má dvoch synov, sedemročného Matyáša a štvorročného Adama. Tí sa tak môžu tešiť na nevlastného súrodenca. Prajeme páru bezproblémový pôrod a dobrý štart do rodičovstva!






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >