Dobrodružná dvojica. Najprv lyže, teraz zobrala Veronika Velez Zuzulová štvorročného Julesa na skaly

pt, 18. októbra 2022 o 04:17

Už sú to takmer tri mesiace, čo Veronika Velez Zuzulová oznámila na sociálnej sieti rozchod so svojím manželom Romainom. „Bolo to úžasné dobrodružstvo... Bude opäť, ale iné...,“ napísala vtedy s tým, že najdôležitejším pre oboch zostáva syn Jules. A práve aj s ním objavuje teraz Veronika nové zážitky – takto napríklad nedávno liezli po skalách.

Už keď mal Jules pár mesiacov, vyskúšal si s mamou, aké je to spúšťať sa na lyžiach. Veronika si ho vtedy uviazala do nosiča a lyžovala. „Samozrejme, bola som opatrná. I keď ja viem kontrolovať svoje schopnosti, lyžiarov naokolo nekontrolujem, takže som šla vždy len vtedy, keď som si bola istá, že na svahu nie je veľa ľudí, a že nehrozí, že by do nás niekto nabúral,“ vysvetľovala. Maličký to síce všetko úspešne prespal, teraz, ako podrástol, už krásne lyžuje sám. A nielen to, Julesovi nie sú cudzie ani iné športy.

Naposledy to bolo lezenie po skalách. Takto mu to išlo cez víkend v Chamonix. S mamou za chrbtom, ako inak.


Lezenie Veronike učarovalo, na sociálnych sieťach sa delí o viacero fotografií z rôznych miest. „Láska, život, smiech, čisté šťastie, my...“ krátke, ale výstižné komentáre k jednotlivým fotkám. Jules nesmie chýbať, samozrejme.

„S mojou opicou,“ smiala sa pri tejto túre.



Aj na bicykli je fajn.


Takto krásne bolo na Korzike.







Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >