Daniela Peštová a jej šťastná rodina. Nazrite do súkromia slávnej modelky a Paľa Haberu

pt, 29. marca 2022 o 04:08

Svetoznáma modelka a partnerka hudobníka Paľa Haberu Daniela Peštová sa netají tým, že napriek úspešnej kariére je rodina pre ňu všetkým a vždy na prvom mieste. Na sociálnych sieťach sa ako pravá hrdá mama delí o fotografie svojich ratolestí, a ako každý rodič si kladie otázku: Urobila som pre ne dosť?

S Paľom Haberom je Daniela Peštová už vyše 20 rokov.

Foto: Česká editoriální fotografie / Profimedia

Daniela Peštová (51) má tri deti. Z predchádzajúceho vzťahu syna Yannicka a s Paľom Haberom, s ktorým tvorí pár vyše dvadsať rokov, už dospelú dcéru Ellu a syna Paula Henryho. Práve o idylickú rodinnú fotografiu s najmladším synom sa pochválila na svojom Instagrame. „Opäť s touto posádkou,“ okomentovala.

Ako priznala, občas sa jej cnie za časmi, keď boli jej deti malé a ona ich mohla nosiť na rukách. „Keď sa obzriem späť, sú určite aj veci, ktoré by som urobila inak. Jasné, deti pre mňa boli vždy prioritou, ale i tak... Rodičovstvo je tá najúžasnejšia a zároveň najnáročnejšia práca všetkých čias! Niekedy mám pocit, že toho robím príliš veľa, inokedy sa sama seba pýtam, či robím alebo či som urobila dosť. Nik vám nedá návod, ako byť rodičom a i s najlepšími úmyslami sa chybám asi úplne vyhnúť nedá. Ja len dúfam, že som to až tak nepokazila,“ napísala k tejto spomienke.

S najstarším Yannickom dnes, keď má už 25 rokov.

A s Paľom Haberom. Dvojica, ktorú zvyknú označovať za jednu z najšťastnejších v slovenskom šoubiznise.





Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >