Adriana Sklenaříková zverejnila po dlhšej dobe fotografie s dcérkou. Má to ale háčik!

Gabriela Bachárová, 28. februára 2022 o 04:30

Po viacerých mesiacoch sa môžu fanúšikovia modelky Adriany Sklenaříkovej (50) potešiť pohľadom na jej dcérku Ninu, ktorá v polovica augusta oslávi už svoje štvrté narodeniny. Rodičia sa však rozhodli, že jej tvár neukážu.

Zatiaľ čo v minulosti nemali modelka a podnikateľ arménskeho pôvodu Aram Ohanian (53) problém zverejniť dcérkinu tváričku, na fotografiách z poslednej dobe je Ninka buď rozostrená alebo otočená dozadu. Na snímke, ktorú Adriana Sklenaříková publikovala na sociálnych sieťach v sobotu, sú z jej dcérky vidno len vlásky, zapletený vrkoč a krásna modrá mašľa. Rodičia sa tak zjavne rozhodli, že dievčatko budú s pribúdajúcim vekom viac chrániť pred neželanou pozornosťou či pred prípadným nebezpečenstvom.

K fotografii, ktorá bola urobená v marockom hoteli Palais Ronsard, pridala mama komentár: „Šťastie je s tebou.” Palác stojaci v marockej púšti nechala rodina vybudovať ako luxusný hotel. Nina tak vyrastá v exkluzívnom prostredí. Palác sa nachádza neďaleko starobylého marockého mesta Marakéš. Modelka, ktorá sa preslávila hlavne reklamou na ikonickú podprsenku Wonderbra, síce dlho pôsobila v Paríži, dnes žije s rodinou práve v Marakéši, kde jej manžel podniká.



Verejnosť sa mohla pohľadom na modelkinu dcérku potešiť aj na fotografiách z februárového karnevalu vo francúzskom meste Nice. Rodina si chvíle voľna užila, ako sa patrí, veď pozrite na foto. „Magické chvíle na karnevale,” pochvaľovala si modelka.





Naposledy rodičia zverejnili Ninkinu tvár v lete minulého roka. „Moje lásky,” pripísal k fotografii Aram Ohanian.



V júni 2014 sa Adriana Sklenaříková vydala v Paríži za svojho druhého muža.



Hotel Palais Ronsard. Miesto, kde Nina vyrastá.






Pridajte komentár

táto funkcia je len pre prihlásených

Prihláste sa



Slávni - ďalšie články

Ďalšie články v rubrike >